Cut the crap

 
Har äntligen klippt mig, det var ett halvår sen senast! Min frisör klippte jäättemycket, och hon var lika glad som jag över att äntligen få klippa allt det slitna! Mitt hår växer som ogräs och blir alltid jätteslitet, perfekt kombination, verkligen... Men nu är det fint igen! Hon lade även in fler slingor än förra gången så nu är det ännu ljusare också, yes. Det är alltid roligt att fira in det nya året med en ny frisyr, bara 2 dagar kvar nu..

Mina fina vänner

Kom hem för ett tag sen från Fanny, där jag och Bella sov över. Vi tittade på American Horror Story eftersom Bells inte sett det än (och vi lyckades nog med att få henne att gilla den, inte sant Fanny?). Den serien är så bra, men lite läskig att titta på, speciellt mitt i natten (även fast jag sett hela säsongen innan). Tur då att vi var tre stycken!
.
Innan det var vi i Sollentuna C där vi fikade och tittade i butiker. Jag älskar verkligen Wayne's Coffee, de har den bästa fikamiljön med fotöljer, soffor och ljusslingor. Där kan man sitta i en evighet. Nästa gång vi träffas planerade vi att ha som ett litet "buissness meeting" eftersom vi har lite saker att planera, och då ta med våra datorer och sitta där, haha. Det är alltid lika roligt att träffa er tjejer! ♥

The day after

Julen var perfekt, verkligen. Jag firade med familjen fast väldigt många saknades, eftersom alla mina kusiner samt deras familjer är på språng, ena familjen är i Sydafrika och den andra i Australien, och de var djupt saknade. Jag hamnade i matkoma efter middagen efter att ha ätit alldeles för mycket (en tradition som aldrig kommer brytas) och sen öppnade vi julklapparna.
.
I julklapp fick jag mest basic saker - böcker, pengar, kläder m.m. Jag bad också att en del av de pengar som skulle använts till att köpa julklappar till mig skulle ges till välgörenhet. För mig känns det bättre att pengarna går till ett bra ändamål än att de istället skulle getts till mig i form av julklappar som jag ändå inte behöver, eftersom jag inte önskade mig mycket. Jag är supernöjd! Lite tråkigt att all snö försvann bara, men det kunde varit värre!

Last christmas

Last Christmas är alltid en klassiker, älskar musikvideon och att den är så typiskt 90-tal (speciellt allas frisyrer och kläder, haha!) God jul! Hoppas att alla får en superbra dag, jag kommer nog inte skriva något mer här förrens i morgon.

Craving of the day

.
De som känner mig vet att jag är helt hooked på universum, speciellt stjärnor. Så dessa iPhoneskal skulle inte vara helt fel att få i julklapp! Synd bara att de är så dyra, då de kostar 35 dollar + frakt. Någon gång i framtiden kanske! (nu är jag nästan helt pank efter all julklappsshopping).

I never thought that we’d surrender

Tumblr_lvoqxe3i2m1qcrcabo1_500_large
.
.Tumblr_lwlqob1glt1qc144qo1_500_large

Liten decemberlista.

Lovar du att vara ärlig? Självklart! Du heter: JuliaSmeknamn: Julla, Julius Caesar, Jullebulle (haha!)Låt som när du är ledsen sörjer till?: Fix You med Coldplay, alltid Beroende av: Choklad! och musik Vad tror folk om dig? Att jag är blyg och inte pratar så mycketStämmer det? till viss del yes, jag är blyg men inte alltid! beror på vilka jag umgås med helt enkelt. Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår! Vad säger du för att imponera på någon? Jag vet inte.. ge komplimanger I guess? Hur imponerar man på dig? Klurigt... ge komplimanger och vara trevlig!Brukar du skratta för dig själv? Ja, lite för ofta! Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Vem ska vi vara hos? <3" Var bor du? Lite utanför sthlm Trivs du där? Yes! Äger du några converse: självklart! Sprit, cider, vin eller öl: Har aldrig druckit, så inget Brukar du bli för full: - Vad har du för mobil operatör: Tele2 Är du allergisk mot något: Nej Har du haft sex idag: No Hur svarar du i mobilen: HallåVem ringde du senast?Hanna banana Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag hade missat bussen, haha Hanna <3Vem smsade dig senast? BellaAntal timmar sömn inatt:runt 11 Sov du ensam: Ja Brukar du komma i tid: .. jag brukar säga att jag är konstant 5 min försenad till allt, hehe När mår du bra: När jag är med mina vänner, lyssnar på musik, läser, och när jag inte har plugg (!!). När blev du fotad senast: Det var ett tag sen.. förra veckan tror jag?Hur känner du dig nu: Lite trött, men glad! Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller grått Vad tycker du om fötter: Har ingen direkt åsikt om fötter, hahahaVad saknar du: Just nu - en fungerande telefon Rakar du benen: Yes När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar runt elva till tolv, helger runt tolv-ett Är du blyg?: Ja, uschTror du på kärlek vid första ögonkastet: Ingen aning faktisktÄr du nöjd med ditt liv: jaa! Är du bortskämd: Lite kanske, hehe Vad är det värsta du vet?: Dryga människor! och personer som dömer folk utan att ha ens pratat med dem. Bär du glasögon eller linser: inget av dem Vill du gifta dig: Någon dag, ja!

In Time

Äntligen jullov!
Dagen var väldigt lång - vi gjorde ingenting, förutom att titta på film och vi var tvugna att stanna kvar till 3 för att vara med på avslutningen. Kanske inte det roligaste, men nu är det över. Äntligen! Snart blir det bio också, In Time med Alma, Rebecka, Malin, Amalie, Olivia och Carro. Jag hoppas att den är bra, jag har hört rätt många bra recensioner så jag hoppas det.

Gillar jag och Alma att göra tummen upp?

Det gör vi! (y)

The weather outside is frightful


Ännu ett inlägg om julen, yes. Nu har jag äntligen tagit fram julpyntet och fixat till rummet. Jag älskar ljusslingan, men den var inte rolig att sätta upp. Allting låg praktiskt taget ihoptrasslat i en boll först, men det blev bra! Nu måste jag verkligen fortsätta med läxorna, 2 dagar kvar.

ps. Design är tillfällig. Jag gillar grunden men inte färgerna och varje gång jag försöker ändra det ändras hela designen, typiskt.

Let it snow

Äntligen snöar det, det var på tiden!
I dag har jag massor att göra: plugga, städa, fixa julklappar, pynta huset, försöka undvika att bli sjuk (eftersom Amanda blivit jätteförkyld), och säkert något mer. Nu är det bara 3 dagar kvar till lov!!


No me gusta español

Har spanska nu, och vi är klara med uppgiften (och då är det okej att göra annat!) . Sitter här med Carro, Rebecka och Malin, varav 2 av dessa spelar Tetris. Jag vet inte ens varför jag skriver detta, jag vill bara göra upp för att jag inte bloggat någonting på länge. Nu ska vi se på världens roligaste film på spanska, som är för steg 1.

I just love my jumper okay


image description

För att spinna vidare på hela yay-snart-är-det-jul så har jag (inte medvetet) bloggat om jul typ varje dag, haha. Jag längtar verkligen, och det är inte för presenterna utan för att få umgås med alla nära och kära som man inte träffar så ofta. Men var är snön någonstans?!


Tell me how to feel like we did when we were young

.
Yeah you were dancing to your favorite song
Told my friends and they were singing along
We got down
We got high
We only felt so right
So lets run free and carry on
Like we did when we were young

Du är bäst

.


Du är allt för mig, tjejen. älskardigälskardigälskardig xxx

December 1st