Born This Way Ball

Ikväll ser jag denna snygging i Globen med fina Bella. En perfekt fredag! Gaga passar så himla bra som brunett, åh.

 


Jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag ljuset.

 
 
Nu är jag äntligen 17 år, och födelsedagen firades i förrgår med släkt och vänner + härligt väder. <3
 
Jag fick många fina saker, och den bästa presenten var definitivt Docs (!!!!) som jag velat ha så länge (tycker så synd om Bella, Fanny och Hanna som fick stå ut med mitt konstanta tjatande om skorna under tre veckor i Brighton, suck..). tack till alla fina människor som gjorde dagen så bra! xx

17

 


Jag bara hoppas på att vinden vänder.

 
 
 Äntligen fredag, och den första veckan av tvåan är över! I dag har jag hunnit med två nya ämnen: (psykologi och kommunikation som båda verkar jättebra, speciellt psykologi), haft håltimme som spenderades på Waynes Coffee i centrum med fina klasskamrater, och nästan svimmat i den plötsliga hettan som dök upp i väntan på bussen hem (inget man klagar på dock).
 
Och imorgon fyller jag 17 och livet känns riktigt, riktigt bra.

I was here, I lived, I loved.

 
Spendera fyra minuter av din kväll och se på detta. gåshud x1000.

Back to school!

 
Rubriken säger allt, i morgon är det dags för skola igen efter ett perfekt sommarlov som jag inte riktigt vill skiljas från än. Har blandade känslor, det ska bli så kul att få börja tvåan samt få träffa min härliga klass igen och höra hur alla haft det - men samtidigt så lockar inte tankarna på läxor, prov och långa dagar alls. Men som sagt, det finns två sidor av allt: nu har jag lovat mig själv att jag ska satsa mer på skolan, dvs att inte skjuta upp allting till sista minuten, något som händer rätt ofta hela tiden och samtidigt inte låta skolan ta upp all min tid.
 
Trots att alla säger att andra ring i gymnasiet är jobbigast, så ska jag (på något sätt) se till att det blir det bästa året hittills!

Blue Valentine


You're not as brave as you were at the start.

Just nu... saknar jag Brighton så så så mycket.
 
... och även längtan efter New York finns kvar.
 
Och jag lyssnar extremt mycket på fantastiska Sigh No More av Mumford and Sons. <3
 
Och längtar tills oktober då jag äntligen får träffa min fina språkresegrupp igen! (bild av Hannis.. eller Michelle!)

Life's like a box of chocolates.

Tumblr_lntrbn91tw1qkbon3o1_500_large
 
536501_326812804051121_615947763_n_large
  
That day, for no particular reason, I decided to go for a little run. So I ran to the end of the road. And when I got there, I thought maybe I'd run to the end of town. And when I got there, I thought maybe I'd just run across Greenbow County. And I figured, since I run this far, maybe I'd just run across the great state of Alabama. And that's what I did. I ran clear across Alabama. For no particular reason I just kept on going. I ran clear to the ocean. And when I got there, I figured, since I'd gone this far, I might as well turn around, just keep on going. When I got to another ocean, I figured, since I'd gone this far, I might as well just turn back, keep right on going. - Forrest Gump (1994)

New in

Shoppade med Fanny och Bella idag och fick med mig lite fynd! Korsarmband från Gina Tricot + tröja från H&M. ♡

 


blått + guld

  

 

skjorta från forever21, halsband primark

Är hemma från Brighton nu och det jag kan säga om det just nu är: ♡♡♡♡♡. världens. bästa. resa.