Bye 2012

Sista inlägget för i år då. Sitter med min finis och väntar in det nya året, helt galet att det är över om en halvtimme. 2012 har varit både upp och ner, och 2013 ska bli mycket bättre har jag bestämt. Läste på twitter förut där någon hade skrivit "Tänk om alla var så här förväntansfulla inför varje dag man vaknar upp." och det är sorgligt men sant. 2013 ska därför bli ett år där jag ska fokusera på att leva i nuet och ta varje dag som den kommer. 

 

Hoppas att alla får en härlig nyårsafton och ett gott nytt år! ♡♡♡


there's a moment to seize everytime that we meet

 

den tjugotredje december

 

 
Bjussar på en suddig instagrambild på vår gran som ser tusen gånger bättre ut i verkligheten. breaking news: granen är klädd, julklapparna är inslagna och hela släkten är samlad hos mormor och morfar i Göteborg. Vi är officiellt redo för julafton! Hoppas alla som läser detta får en underbar jul! (eller ledighet om man inte firar jul). ☃ 

This is your racing heart, can you feel it, can you feel it?

 
Faktumet att Mumford and Sons spelar på Annexet nästa år och att jag ska se dem är nästan omöjligt att ta in. <3 Nu är det sista veckan innan lov och det startar perfekt med en halvdag. 

Some nights I stay up, cashing in my bad luck

 
           Känner lite allt möjligt just nu och jag ska inte gå in på några detaljer, men det blir bara för mycket ibland.
           Om en vecka är det lov i alla fall, längtar sååååhääär mycket. Annars så går all min tid till skolan, som gett oss                en hel del att göra innan lovet. (detta uppskattas inte alls. tack skola för att du eliminerar min fritid.)

I go back to December all the time

December.
 
Dagen har varit en blandning av snökaos, tågproblem, skola och ännu mer tågproblem. På morgonen lyckades jag ta mig till skolan en halvtimme senare än planerat, men hem hade jag inte samma tur då trafiken stod helt stilla. Som tur är så kunde pappa hämta upp mig så att jag kunde komma hem. Är fortfarande lite irriterad på SL för att de inte kan ge rätt information om förseningarna, men det är ingen idé att klaga nu. Hoppas bara att de lär sig hur de ska göra nästa gång en situation som denna uppstår.