February 29

georgiabrokensmile:  An invisible red thread connects those destined to meet, despite the time, the place, despite the circumstances. The thread can be tightened or tangle, but never be broken.

An invisible red thread connects those destined to meet, despite the time, the place, despite the circumstances. The thread can be tightened or tangle, but never be broken.

ph: (x)

Härlig kväll

 

Tjejmiddagen igår var perfekt, det var alldeles för länge sen hela gänget var samlade och det var så kul! Nu: dags att spela kort och äta nybakade kanelbullar (halleluja!).


Ska träna med min finis i dag!


But you didn't have to cut me off


Never been here before

ph: lomokev @ flickr

Valentine's Day

Hoppas att alla hade en bra alla hjärtans dag! Skolan var pyntad i dag med hjärtan och ballonger, och man kunde även köpa rosor och cupcakes (dvs, en väldigt dålig dag att glömma plånboken hemma..). Dagen var väldigt låång, och på fokustiden sista lektionen var det dags för längdfärdsskridskor med klassen + parallellklassen.

Jag har aldrig åkt längdfärdsskridskor förut och hade ingen aning om hur det skulle vara, men det var kul, och jobbigt!! Hade dessutom på mig för stora kängor som jag lånat, och nu har jag lärt mig en läxa att jag aldrig mer ska ha på mig för stora skor igen, för det blev riktigt jobbigt att åka. Men det gick bra även fast jag tappade balansen några gånger, och jag lyckades ta mig runt ett helt varv med tack av Malin som peppade mig till att fortsätta åka när jag bara ville lägga mig ner och ge upp. Tack Malin!! När jag kom hem sen fixade jag och mami till den godaste middagen på länge, och nu sitter jag och pluggar inför boksamtalet i morgon på engelskan.

Somebody that I used to know


Forever 'til the end of time

Lördagen började först med att dra till Tele2 för att fixa telefonen som inte fungerat normalt sen jag köpte den - och nu är äntligen problemet löst! Jag trodde att jag skulle behöva lämna in den (kanske därför jag väntade så länge med att faktiskt ta tag i problemet) men det visade sig att det enda som krävdes var ett nytt sim-kort och nu fungerar den normalt, yes!

Efter det åkte jag och köpte nya efterlängtade träningsskor, och nu är jag redo för gymmet i morgon med Hannis! Jag känner mig taggad nu, men jag kommer säkert ångra mig när jag väl är där... Efter allt det kom Fanny och Hanna hem till mig på kvällen för att se på Mello, en årlig tradition. Tycker att de flesta låtarna var riktigt lame, men jag gillade både Loreen och Death by April så det var kul att de gick till final. Hade som alltid lika kul med mina fina flickor, så det var med andra ord en perfekt kväll. x

Red, white, blues in the sky

ph: Lana del Rey