Happy days are here again.

 
Bild från några veckor sen då jag var en fransman på Fannys födelsedagsfest, som var en riktigt lyckad kväll. Och jag är lika glad idag som jag var på bilden då (även om mitt ena öga inte ville samarbeta då, haha)

Vet inte riktigt vad som hänt, men plötsligt känns allting tusen gånger bättre än vad det var innan. Det är säkert bara för att det är sommarlov! ♡

Promenad i solskenet

image description

Jag har haft en perfekt dag (vet inte hur många gånger jag skrivit det här på sistone) även fast jag egentligen inte gjort så mycket. Sov rätt länge idag eftersom jag kom hem sent från Hanna igår där jag tillsammans med henne och Bells bakade chocolate cookies (som blev  goda), och eftersom städerskan skulle komma vid två drog jag ut på en tur i spåret och gick efter det en lång promenad vilket sammanlagt tog två timmar. Solen sken hela tiden!


Till middag åt jag min efterlängtade sushi och efter det tittade jag på film - Easy A som jag hört så mycket om men aldrig sett, och den var så rolig!


Fyra anledningar att vara lycklig just nu.

4kingdoms:  direction (by pearled)
  • sommaren är här (även fast det regnar 24/7 just nu)
  • min underbara kusin och moster är på besök
  • det är trettiofyra dagar kvar till Brighton
  • jag har fantastiska vänner <3

I'm walking on sunshine

I går firade vi Bellas 17-årsdag några veckor i förväg med grillat och lite sol. Grattis igen (i förskott) bästa! <3


Den blomstertid nu kommer

Äntligen är sommarlovet här. Konstigt nog känns det inte så, var är sommarkänslan egentligen? Vi firade i alla fall att ettan var över genom att träffas i Väsby och grilla lite på kvällen, jag och några klasskamrater. Hade det väldigt kul trots det lite tråkiga vädret, men fick dra ganska fort hem eftersom hela dagen i morgon går åt att fixa inför systers studentfirande! Tänk att jag gått ut ettan och att min syster tar studenten i morgon! Hur kunde tiden gå så fort?


The previous days

Mycket händer just nu! I fredags var det studentfirande då bästa Angelica tog studenten, igår var hela gänget i stan och sen på kvällen firades min syssling för hennes examen, och även de tre kommande dagarna har jag fullt upp. Livet är perfekt! ♡

 


Fem dagar kvar.

Sitter i skolan och har inget att göra eftersom vi börjar bli klara med allting i skolan nu, äntligen! Så nu sitter alla här med antingen en dator eller med mobilen och är osociala (inklusive mig själv). Fråga mig inte varför jag bloggar för jag har egentligen inget viktigt att säga, men Annelie hälsar att hon är bäst!!

Wisdom of the day


Härligare dag får man leta efter

Dagen har varit, som rubriken säger, riktigt härlig. Vi hade sovmorgon till tio och den första lektionen var svenska där vi endast gick igenom betyg (jag är nöjd! men nästa termin vill jag ha ännu högre betyg, perfektionist som jag är) och efter det hade jag matte i en halvtimme och sen var dagen slut eftersom treorna skulle ha mösspåtagning. När jag sen kom hem vid tolv borde jag satt mig direkt med historiauppgiften som är det sista jag har att göra i skolan, men jag struntade i det och satte mig istället i trädgården med The Perks Of Being A Wallflower och läste den hela eftermiddagen. Nu måste jag verkligen sätta igång med historian så den blir klar någon gång, jag blir galen på mig själv ibland för att jag alltid skjuter upp allt till sista minuten!

And in that moment I swear we were infinite

 


The Perks Of Being A Wallflower


A funny and touching coming-of-age story based on the beloved best-selling novel by Stephen Chbosky, THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER is a modern classic that captures the dizzying highs and crushing lows of growing up. Starring Logan Lerman, Emma Watson and Ezra Miller, THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER is a moving tale of love, loss, fear and hope—and the unforgettable friends that help us through life.