took my love down to violet hill

 
hard-kids:

so beautiful.
 

ANGELS

 

Böcker, böcker och ännu mer böcker

 
Jag har för många böcker + journaler som jag behöver läsa klart respektive börja skriva i, och här är ett litet utdrag (det finns mer, och tro mig, det vill ni inte se). Två av dessa böcker (En natt + The Curious Incident of the dog in the night-time) läser jag just nu i skolan, så de måste jag bli klar med först! Kapitulera omedelbart eller dö har jag inte hunnit läsa så långt än, men den är väldigt bra so far! Jag har verkligen saknat att läsa, har knappt tid längre sorgligt nog.
 
"So many books; so little time." - Frank Zappa

Sweet sweet nothing

 
Äntligen fredag! (hej hanna, jag bloggar!) Till mitt försvar så hade jag faktiskt skrivit några inlägg under veckan... men glömt att publicera, så de ligger fortfarande kvar som utkast hehe. Veckan har i alla fall varit riktigt bra och dessutom gått väldigt fort, man klagar inte! Ikväll blir det chill med Fanny, Bella och Sofia som jag inte träffat på evigheter, så det ser jag verkligen fram emot + idag kommer äntligen pappsen hem från Frankrike, som jag saknat honom!

you are the ocean

 
Herregud, dagarna flyger förbi så fort att jag knappt hinner med (vilket passande ämne med tanke på bilden, som togs i Frankrike för kanske fem år sedan. tänk vad tiden går!)
 
Nu har det plötsligt gått en månad exakt sen jag kom hem från Brighton, det har blivit höst och skolan rullar på som vanligt, och sen senast jag skrev här har jag bland annat träffat bästa tjejerna, levt vuxenliv med syster i en vecka och vänt upp-och ner på mitt rum, bokstavligt. En väldigt produktiv vecka, med andra ord!

You want me down on earth but I am up in space

Så kär i mina docs. ni. anar. inte.

inspo week 36

#81 by ferned featuring black boots
 
 
 
 
alla bilder från tumblr (ignorera cigaretterna i första collaget haha, i don't smoke!!!)
 
Nu har jag gjort om bloggen lite igen (fast den är inte helt klar än), känner mig väldigt nöjd so far! Hade en bra dag idag, bara två lektioner och sen hem. Nu väntar jag på att min kära syster ska komma hem så att vi kan laga middag någon gång, suck....