I wanna see you but you're not mine

++ borde sova pga ska upp tidigt i morgon för att fira bästis födelsedag (♡♡♡), men jag lyssnar på The 1975 vilket gör det väldigt svårt att fokusera på annat, som att sova. sånt bra band alltså, får inte nog.


don't stop, don't stop

1. bild från i somras // 2. lite härlig motivation

Första officiella springturen för i år = ✓ ✓ ✓
 
Jag trodde inte jag skulle säga det här men gud vad jag har saknat att springa. Joggade till spåret för att se hur mycket is det var kvar på marken, och det var rejält vilket gjorde att jag i stället för att springa i mitten av vägen fick hålla mig till sidan för att inte riskera att ramla och slå mig haha. Det gick dock bra, körde intervaller eftersom jag inte joggat på evigheter men det kändes riktigt bra och det är skönt att konditionen inte är helt i botten. Nu är det dags att komma igång med träningen igen känner jag, speciellt när all is är borta så man kan köra fullt ut! (och nu håller jag tummarna för att det inte ska komma någon mer snö, behöver vår!!!). 

Födelsedag, påskfirande och längtan

instagrambilder från den senaste tiden.
 
1. Bästa storasyster fyllde 20 år (!!!) i förrgår. helt galet! // 2. Firade påsk med familjen + mormor och morfar, dock var majoriteten av familjen sjuka inklusive jag, men det var trots det en härlig påsk! // 3. Nu när det är april har det snart gått ett år sen New York. Saknar det så mycket!  // 4. På tal om resor så vill jag mest av allt befinna mig på ett flygplan just nu, på väg till något varmt land. Denna bild togs i augusti förra året, på väg hem efter tre fantastiska veckor i Brighton. (♡♡♡)

fluorescent adolescent

 
 
 
 
 
source // tumblr