SHINE

 
Helgen var riktigt bra med bland annat teater på Cissis skola, utgång, jobb och x antal fikabesök men nu är det måndag ochdags för jobb igen! Något jag älskar är att jag inte känt av någon söndagsångest sen jag flyttade hit, vilken lyx alltså.


I morse vaknade jag 6:15 hemma hos kusinerna av larmet, och typ en timme senare (snoozedrottningen #1 här) var jag påväg hem till mitt andra hem dvs hos min värdfamilj. Vintern börjar äntligen gå mot sitt slut vilket jag är så lycklig över, men det är riktigt kyligt på morgnar och kvällar vilket märktes av imorse - tur att man blir varm av 30+ minuters powerwalk.

Vädret var på topp idag så jag och killarna bestämde oss för att gå till Leederville och hänga på en jätterolig lekplats som Felix älskar (samt att Cranked ligger precis bredvid som har världens bästa kaffe). Samtidigt som jag förberedde snacks och annat så ringde telefonen och då var det Victoria, en annan au pair och vi bestämde att vi skulle ses i Leederville med våra kids. Det var verkligen en mysig dag, och efter en stunds lek rullade vi hemåt för lunch och sen tog vi alla en liten nap.

 

 

 

Sen lekte vi resten av eftermiddagen tills min värdmamma Chat kom hem. Killarna är så otroligt goa, måste verkligen börja skriva ner saker som de säger och gör för de säger så mycket roliga saker att jag skrattar högt! Felix med sina underbara funderingar om allt mellan himmel och jord och Charlie som verkligen börjat prata rejält nu, kutar runt och säger "JULA JULA", "Lalie (Charlie) do it" (när han inte vill ha min hjälp haha), "I did it!!!" Och tusen mer små urgulliga utrop. ❤️❤️ mina hjärtan!

Nu efter middagen drog jag ut på en promenad runt Lake Monger som sen förvandlades till en joggingtur - måste ge lite cred till mig själv för att jag försöker se till att jogga minst 2 gånger i veckan, men det är inte svårt eftersom Lake Monger är så vackert, speciellt vid solnedgången. Nu ligger jag i sängen och fryser för det är bara 6° ute (brrrr) och eftersom isoleringen på australienska hus är extremt icke-funktionerande så känns det riktigt, riktigt kyligt. Ska nog sätta på heatern och fortsätta läsa The Martian som jag försökt läsa klart i snart 4 månader, bra där...

Hoppas ni där hemma njuter av sommaren! X

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback