Window to the sky

 
Tänk att det redan är onsdag igen.... Tiden flyger sjukt snabbt, och nu är det bara runt 1 månad kvar tills jag är klar som au pair. Vill knappt tänka på det så jag försöker istället fokusera på allt spännande som jag ska göra innan dess att jag åker hem, eftersom jag som tur är inte lämnar Australien tills början på november! Förra veckan var jättemysig, jobbade först som vanligt under veckan, var på footy med Felix, och sen på torsdagskvällen gick jag på bio med Cissi och hennes kompisar och vi såg Suicide Squad. Var riktigt taggad på att se den, och den har ju fått lite sådär recensioner men jag tyckte ändå den var rolig! På fredagen var jag ledig, så jag drog till Harbourtown en snabbis för att spana in ett par R.M. Williams som jag haft ögonen på länge men som inte funnits i den färgen jag vill ha. Nu fanns de där, men jag bestämde mig ändå för att vänta en liten stund till då de ändå kostar en slant. Men de är såå himla snygga och sköna så jag ska nog slå till snart. Roligaste är ju att både mamma och pappa har likadana skor i exakt samma färg, så vi kommer alla gå runt och matcha när jag är hemma haha.
 
  
Sen på kvällen var det dags för utgång @ Air i Northbridge tillsammans med Sammie och Nellie. Det var en riktigt kul kväll, hängde på Air jättemycket i början med Jenna och Saga när jag precis kom hit så det var ett kärt återseende haha, missing you girls though. På lördagen var det dags för jobb som vanligt på svenska skolan + barnvaktning hos killarna direkt efter det, så man kan lätt säga att jag var helt färdig när jag väl var klar. På söndagen tog jag en välbehövd sovmorgon och sen mötte jag upp Nellie och en ny au pair, Hanna, inne i city för lite fika och shopping vilket var jättemysigt, trots regnet. Det har regnat något otroligt mycket här i Perth de senaste dagarna, känns som hemma liksom... Nu är det som sagt vinter men det blir långsamt varmare och varmare, så jag har insett nu att jag inte ska köpa mer varma kläder eftersom sommaren snart är här ändå. Sen ska ju även jag och Amanda upptäcka östkusten så fort hon kommer (wohooooooooo! så galet taggad!) och där kommer vi definitivt inte behöva varma kläder, så det är lika bra att börja tänka på det redan nu.
 
För att återvända till nutid: Idag har jag haft städdag, och eftersom jag sov hos kusinerna inatt så promenerade jag till min värdfamiljs hus på morgonen och sedan tillbaka hit så fort jag var klar, så jag har redan nått mitt stegmål med 10,000 steg idag - heja mig! I påskpresent dvs för hundra år sedan, fick jag pengar av mamma och pappa att köpa något kul för, och då köpte jag en FitBit Alta (ett aktivitetsarmband) som jag älskar så mycket. Eftersom jag kan se på displayen hur många steg jag gått, distans samt tidsåtgång så blir jag mer motiverad till att träna och nå mina utsatta dagliga mål så det är toppen. Batteriet på min klocka gick sönder för några månader sen också (förlåt pappa, jag ska fixa det snart! lovar) så nu extraknäcker fitbiten som klocka också så det kan ju inte bli bättre, haha. Just nu sitter jag i sängen och försöker göra hundra saker samtidigt: rensa filer på datorn, blogga, måla naglarna samt planera framtida resor..... Full rulle som vanligt, men det är roligast så tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback