It's the weekendGlad Jullan från ett besök i Pinnacles för några veckor sen med moster, Cissi + massa härliga personer. Är minst lika glad idag som på bilden!

Helgen har varit såååå efterlängtad, efter en väldigt lång arbetsvecka så är det skönt med en break. Igår fyllde Rebecca 20 år vilket firades med en mysig middag hos henne med massa goa svenskor, och senare gick vi ut på en drink i Scarborough. Sån kul kväll!

Idag var det jobb på Svenska skolan, och denna gång var det hela 10 kids i gruppen men det gick så bra. Tur att jag har Cissi som bästa medhjälparen ❤️ Så fort jag kom hem till Subi var det att fort göra sig i ordning och dra mot tåget för att träffa Janina! Vi gick till biografen i Northbridge och såg Brooklyn (se den! så bra) och sen åt vi jättegod middag och bara pratade om livet. Nu är jag hemma och ligger i sängen och försöker att inte somna. (klockan är snart tolv dock, så det borde jag kanske göra ändå)

Nästa vecka blir extra rolig för då kommer världens bästa mamma och pappa hit!!! Längtar ihjäl mig, det ska bli så kul att få visa dem mitt liv här och introducera dem för Felix och Charlie ❤️ Onsdag kan inte komma snabbare!

X X X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback