ROTTNEST ISLAND + UPDATE 


För några veckor sedan besökte familjen Rottnest Island på en heldagsutflykt och GUD vad jag blev kär! Det finns så otroligt mycket att se, och det krävs mer än 1 dag för att kunna se allt - så jag kommer definitivt boka in ett till besök innan det är dags att åka hem. Miljön var så vacker (ja ni ser ju bilderna, helt magiskt!!! Här behövdes det ingen redigering alls, vattnet såg ut så naturligt!) och vi hade en underbar dag allihpa! Detta var bara ett fåtal av bilderna jag tog, så jag får nog lägga ut ännu fler bilder när jag har tid. Bloggen ska ta fart på riktigt, jag lovar.... Men min ursäkt är ganska bra ändå - Jag har för roligt för att hinna blogga!
 
För övrigt... så firade jag i fredags 3 månader i Perth! Tro det eller ej, men nu har jag varit här en fjärdedel av min tid - och gud vad tiden går fort här! Trivs så otroligt bra och med mina två fantastiska familjer (värdfamilj och min moster + Frode + CC + Steffen) och mina härliga vänner så kunde jag inte ha det bättre. Om jag under bara 3 månader trivs så här bra och har så här otroligt kul varje dag så ska det bli så kul att få se hur resten av året blir! Som det ser ut nu så kommer jag stanna här i Australien ända tills mitt Working Holiday Visa går ut i mitten av november, så det ska bli väldigt spännande....
 
Idag... är jag ledig, men jag följde på morgonen med Chat och baby Charlie till Lords där Charlie hade sin första simlektion! Storebror Felix är som en fisk i vattnet, han hoppar och slänger sig överallt utan att tveka medan Charlie är lite mer försiktig, så nu var det dags att börja vänja honom vid tanken på att simma. Lords är en väldigt stor och fin träningshall där det finns gym, pooler, tennisbanor, basketbanor, etc och jag blev väldigt träningssugen när vi var där. Jag försöker att jogga minst 2 gånger i veckan (och det är för övrigt inte det lättaste att jogga i 35+ grader), men det klart att man blir lite sugen på att gymma i ett gym med air condition... Tyvärr är gymkort väldigt dyra här men jag kanske får jobba extra hårt och inte spendera så mycket så kanske det kan bli verklighet haha. 
 
Nu... ska jag göra något av min lediga dag och åka in till city för att få lite shopping gjord! Spenderade hela lördagen i sängen då jag fick en släng av hemskt illamående, men nu mår jag bättre och är redo för en ny arbetsvecka. Vill skicka massa kramar till mormor och morfar som jag vet kollar in på bloggen och väntar på att jag ska blogga: Förlåt att det tog sådan tid men nu är jag igång!
 
X X X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback