Foodtrucks och cityhäng

 
En lördagskväll i början på september gick jag, Nellie och Hanna ut i bästa Northbridge, där vi mötte upp Moa och Johanna och dansade några timmar. Mitt i ruschen att hinna till en klubb så hann vi med en liten photoshoot i en okänd gränd. Kolla ljusslingorna!!! Så fint. Och fina Hanna också! (som fyller år om 10 minuter, graaaattis tjejen!!)
 
 
Dagen efter vaknade jag och Nellie upp hos mig och vi bestämde oss för att dra in till city då det var sista dagen att besöka alla foodtrucks som stått i Elizabeth Quay under helgen. Vädret var på toooooopp så vi skippade jackorna och hoppade på bussen. Älskar att city bara är 20 min bort!
 
 
Efter lite fönstershopping (eller riktig shopping, minns inte ens haha) började vi vandra ner mot Elizabeth Quay. Här är jag och min spejsiga kimono!
 
 
Nellie bestämde sig för BBQ Pulled beef på.... nu minns jag inte namnet på foodtrucken, men så här såg den ut! Tror den hette "That food truck" nu när jag tänker på det! Smart namn faktiskt hahaha. Här är Nellie in action!
 
 
 
Bästa Nellie i väntan på min mat. På hela området stod det flera olika sorters foodtrucks, önskar jag kunde testat alla men då hade jag fått rulla hem, så efter lite fundering bestämde jag mig.....
 
 
... och jag valde Peri peri chicken nachos från The Wooden Box. SÅ. himla gott. (och för bara $14??? ett kap!)
 
 
När vi fick vår mat satte vi oss vid hamnen och bara njöt av solen tills det blev för kallt. Vilken underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback