FOOTY

 

 

 Några dagar efter min födelsedag, mer bestämt den 28 augusti, satt jag i köket i Subi och tyckte synd om mig själv då jag blivit sjuk (rejäl förkylning som lett till att min röst nästan var helt borta) när Frode vandrade förbi och berättade att han fått tickets till footy senare på dagen och undrade om någon ville hänga på. Självklart ville jag det, och Nellie hängde också med! Några timmar senare satt vi där på arenan för att se Dockers spela mot Bulldogs. Det var en väldigt bra match, jag försökte att inte vråla för mycket för att spara rösten men det gick sådär haha. Familjen (min egna) är riktiga footyfans och när jag kom hit i November så fick jag höra att jag behövde lära mig reglerna och hitta ett team att heja på då footysäsongen startade runt den tiden jag kom!

 

 

Jag har aldrig varit speciellt sportintresserad, men footy gillar jag för att det händer så mycket hela tiden och reglerna är enkla att förstå. När det gäller team så hejar jag på West Coast Eagles, man måste ju supporta västkusten liksom! (plus att de spelar riktigt, riktigt bra också.) Men sen har jag en soft spot för Fremantle Dockers (eftersom de ändå tillhör Pörtan), och det var deras sista match för säsongen + en av deras stjärnspelares sista match någonsin. #ThanksPav

Därför var det extra kul att de vann (!!!) och eftersom de var på hemmaplan var stämningen så härlig! Vädret var också på topp, så skönt att våren är här nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback