LAST WEEK

 
 

Senaste tiden har jag gjort mycket saker, bland annat hängt en hel del i Kings Park, speciellt förra veckan! Först på måndagen den 5:e med Sammie, och det var en sån mysig dag. Vi köpte lite mat och satte oss på gräset och pratade om allt mellan himmel och jord. Finns inget bättre, speciellt eftersom det var så länge vi sågs så vi hade en hel del att ta igen. Sen tog vi en liten prommis runt parken, men har tyvärr inga pics från det. Vackert var det i alla fall!

 

Dagen där efter var det faktiskt dags igen! Då mötte jag upp Hanna runt lunchtid, och vi köpte pizza (mmmmmm) och förberedd som hon var så hade hon en filt med sig som vi lade ut på gräset, och sen chillade vi där i några timmar. Pizza + bra sällskap + fin utsikt = perfekt kombo!

 

 
Sen vandrade jag hem genom sagolandskapet som jag kallar det. Ser det inte ut att höra hemma i en saga?
 
 
Men sen till något mindre roligt - aussie-skator. På skylten står det med stora bokstäver: WARNING: SWOOPING MAGPIES (Varning för skator) och man kan tänka: "Men vad är det för farligt med skator?" but let me tell you: dessa aussie-skator är inte att leka med, i alla fall inte nu under våren. Nu när det är vår vaktar de sina ungar och kan då bli aggressiva och attackera om man kommer för nära. De kan även reagera om man har något blänkade på sig (till exempel reflektionen från solglasögon, mobil etc) så jag ser alltid till att gömma solglasögonen när de är nära.
 
Som tur är har jag aldrig fallit offer för en arg skata och har inga planer på att göra det heller, så när jag på vägen hem stötte på en skata som satt ungefär 1 mm från skylten tog jag en liten omväg. Kalla mig paranoid, men better safe than sorry!
 
 
Här är starten på den lilla stig jag alltid går för att komma in till Kings Park - ser ut att vara mitt i bushen men precis bakom kameran ligger en main road och min gata. Att ha naturen så nära? Oslagbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback