Scarborough

 
Tisdag förra veckan (13 september) var det Hannas födelsedag, och dagen spenderades på stranden i Scarborough med med henne och Moa. så mysigt! Det var första gången på väldigt, väldigt länge som jag låg på stranden och kände mig varm (förutom i Bali för några månader sen) så det var så härligt! Först när vi kom till stranden var det soligt men iskallt och blåsigt så fort solen gick i moln, men sen var det något som släppte och det blev faktiskt riktigt varmt och himlen var helt blå! Kändes som sommar en stund. <3
 
 
Hanna och Moa var duktiga och badade, själv var jag alldeles för kall och nöjde mig med att fota istället.
 
 
 
 
Men till slut vågade jag mig ut för att doppa fötterna! Det var inte så kallt, men jag tror jag sparar simningen tills jag är på östkusten istället, om vi nu inte skulle få en surprise-värmebölja i Pörtan vill säga! På tal om värme: läste att Sverige nyligen slog ett 127-årigt värmerekord - själv hade vi häromveckan den kallaste vårdagen i Perth på 35 år... Kontraster.
 
Förlåt att detta inlägg handlade till 99,9% om väder men nå väl, dagen var verkligen toppen och när jag sedan satte mig på buss 990 hem så kändes det i hela kroppen så som det gör när man varit på stranden en hel dag: lite trött och seg men väldigt, väldigt nöjd med livet. Ser fram emot mer dagar som dessa nu när sommaren är på väg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback