LOCATION: STHLM

 
HEJ! Detta inlägg borde jag ju skrivit för hundra år sedan, men bättre sent än aldrig (och ni känner ju mig), men om ni inte insett det vid detta laget: nu är jag "hemma". Med obligatoriska citattecken, för jag känner verkligen att jag lämnade en del av mitt hjärta och själ i Perth för snart 6 månader sen när jag klev på planet till Sverige. Fy farao vad jag saknar allting. Värmen. Familjen. Stranden. Kompisarna. Kingan. Cott. Freo. Northbridge. A L L T. 💘

 

 

När jag har tid och ork ska jag sätta mig ner och sammanfatta min sista tid i Australien, bland annat min och Amandas ÖSTKUSTRESA! Kan säga redan nu att det var ett perfekt avslut på hela aussieupplevelsen, och jag längtar efter att få sätta mig och skriva ner allt roligt vi gjorde. En månad av backpackande som gick bättre än vad jag kunnat tro, och att vi hann med att se så mycket trots vårt tighta schema var så fantastiskt. Om jag kan ta med mig något från resan så är det att det definitivt inte var sista gången jag backpackade, inte på långa vägar . . . To be continued.

 

Just nu ser mina dagar ut mest såhär: jobb, jobb, och lite mer jobb. Fick jobb nästan direkt när jag kom hem vilket har varit jätteskönt för då har jag kunnat fokusera på det och inte bara lagt all min tid på att längta tillbaka till Pörtan, haha. Jobbar som säljare i butik vilket är jättekul och tufft ibland, men jag trivs och det är roligt att jobba med något nytt! På agendan ligger också körkortet - 2017 blir det året då jag äntligen tar itu med det och jag är taggad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

trackback