september 30

"Music is always a healer. Music's never let me down. I know it's my religion."                          ~ Brendon UrieThe Three Musketeers

I går (okej, i förrgår för att vara exakt) för att fira att det äntligen är höstlov blev det bio med Alma, Amalie och Malin och vi bestämde oss för att se The Three Musketeers, och wow vad bra den var! (Och psst Fanny, Logan var verkligen.. unf!!) Jag är glad att jag såg den!

 

Det var verkligen evigheter sen jag gick på bio, senast var i somras när jag såg Harry Potter and the Deathly Hallows part 2, så det var verkligen dags! Jag har redan bestämt att jag ska se In Time senare också, eftersom både Carro och Olivia ville se den, och den verkar vara riktigt bra. Jag har glömt bort hur mycket jag älskar att gå på bio.


OMFGWTFBBQ

What is this!? (ignorera mitt face)

Begraver mig i läxböcker

Wow, vilket intressant liv man har. Jag hinner inte blogga, har fullt upp! Skolan är lite för krävande, och har slängt in 3 prov, 1 redovisning och 1 uppsats nu precis innan lovet. Så med andra ord så har jag rätt mycket att göra idag.

I går åkte jag i alla fall till Kista med Hanna! Vi tittade på kläder, åt pannkakor med nutella och bara pratade. Jag har saknat dig tjejen (även fast det bara gått en vecka sen vi sågs, haha!) På kvällen gick jag upp till henne, och så såg vi på film. Jag hade det så roligt i går, men idag blir det plugg, plugg, plugg. Önska mig lycka till, jag behöver det...

I'm out of touch, I'm out of luck


The Vampire Diaries

Jag saknar Vampire Diaries! Speciellt Damon och hans perfekta one-liners.

 

Förut följde jag det slaviskt, men sen slutade jag titta någonstans runt början av säsong 2, varför vet jag inte men jag ångrar det enormt. För nu har jag ingen tid att titta på det alls! (jag skyller på min lärare som vill att vi ska ha prov 24/7) Jag tittar nästan aldrig på TV längre, nu när jag tänker på det! Talk about first world problems.


This picture will always make me smile


Should, need, won't

I should be productive today but of course my head won't cooperate with me so I can't get anything done.

wisdom of the day


En underbar fredag

Hade min födelsedagsfest igår, och det var så roligt! Hela gänget var där, och eftersom vi inte har setts allihopa på nästan 3 månader så var det extra roligt att träffa alla igen. Jag saknar dem så! Och med tanke på att vi alla gick i samma klass i 10 år så är det jättekonstigt att inte se alla varje dag. Miss you girls.

Jag fick massor med fina saker bland annat BÖCKER (wohoo!), presentkort, personliga saker och massa annat fint. Tack tjejer för en fantastisk kväll, ni är bäst. xxx

Okt. 13, 2011

Tumblr_lkw2tsbs3m1qf36bfo1_500_large

Tumblr_ljjznafvje1qakq05o1_500_large
ph: tumblr

Craving

 

Något som jag cravar så mycket just nu är varm choklad med marshmallows! Jag drack det i måndags, men om jag kunde skulle jag dricka det hela tiden. Det är så typiskt höst. Det enda som saknas nu är några promenader i skogen och sitta framför brasan. Jag älskar verkligen hösten!

 

Vad annars händer då? inte så mycket för tillfället, har det rätt lugnt på läxfronten. Ska träffa alla mina favorittjejer på fredag, och jag längtar så! Den kommande helgen kommer bli riktigt rolig, det känner jag på mig.


Come on skinny love, what happened here?


Monday bloody monday

Idag var vi på studiebesök hos riksdagen, och det var extremt tråkigt. Vi gick runt, satt ner och stod upp i cirka 2 timmar och lyssnade på en guide som pratade på om riksdagen och blaha bla. Eftersom jag redan varit där en gång var det inget som jag inte hade hört förut, så det var lite mycket långtråkigt. Dessutom har jag blivit jätteförkyld och borde kanske stannat hemma idag, men jag ville inte missa något så jag höll ut. (nu i efterhand hade jag kunnat stanna hemma, bleeh)

Men sen när vi var klara vid 1 fick vi sluta och då gick jag och några klasskompisar till Wayne's Coffee och drack varm choklad med vispgrädde (vilket gjorde mig mycket gladare), och sen rushade vi hem. Förkylningen är fortfarande kvar och har blivit värre, men jag hoppas att jag blir bättre till imorgon!

Stop wasting my time.


RIP Steve Jobs

REMEMBERING THAT YOU ARE GOING TO DIE IS THE BEST WAY I KNOW TO AVOID THE TRAP OF THINKING YOU HAVE SOMETHING TO LOSE. YOU ARE ALREADY NAKED. THERE IS NO REASON NOT TO FOLLOW YOUR HEART.
~ STEVE JOBS

Busy busy busy

Precis som titeln säger så är jag väldigt upptagen för tillfället. Jag spenderar det mesta av min tid med läxböckerna, kul... Men snart är det helg igen! Jag försöker vara så positiv som möjligt...

Idag var det kanelbullens dag också! Jag och några klasskompisar bestämde oss för att gå lite crazy, så vi gick på lunchen till Pressbyrån och köpte en påse med 10 stycken gigantiska kanelbullar, och det var så jäkla gott! Kanelbullar är en av de godaste sakerna som finns. Sen var det inte lika trevligt att gå upp för 4 trappor till nästa lektion.. Det känns som om jag aldrig kommer vänja mig vid de där jäkla trapporna! På vägen hem sedan träffade jag först på Sara, och på bussen träffade jag Hanna-banana också! Okej, nu måste jag läsa på det sista inför det jobbiga historieprov jag har till i morgon..

What if it does?2/10-11

 

Happy happy joy

Haft en fantastisk dag med mina bästa vänner, och snart ska vi se på film med massa godis. Kan det bli bättre? Don't think so. x

everything is 2C2E