Pottermore, here I come!

Nu har jag äntligen kommit in på Pottermore! Det tog verkligen en evighet (jag överdriver inte..) men igår kl 11.11 fick jag äntligen mailet jag väntat i över 2 månader på. Och sorteringshatten placerade mig i ... Hufflepuff! Jag var faktiskt inte så förvånad, jag har tidigare gjort liknande test som typ ”vilket elevhem passar du bäst i” och då har jag fått Hufflepuff. Jag hade helst hamnat i Gryffindor, men eftersom jag svarade ärligt och hamnade här, så är jag nöjd med det ändå! (Och dessutom är Fanny min elevhemskompis, wohoo!)

 

Denna vecka har gått otroligt fort. I går var jag hemma och förkyld, och det är väl det enda ”intressanta” som hänt, haha. Jag är trött på skolan just nu, i alla fall på alla läxor!! Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart.


28/9-11


another boring monday

Måndag har passerat (nästan), och idag var väl vad man kan kalla en typisk måndag. Regn, kyla, tråkiga lektioner och allting. Oh well, det är tur att det finns en massa härliga personer som kan muntra upp en! Nu när jag tänker på det, så är rätt roligt hur van jag känner mig med att blogga igen, jag har ju faktiskt inte tittat på den här bloggen på 2 år! Jag har saknat det lite, om jag ska erkänna. x

september 19, 2011

             flickr.com

-

B E C A U S E   E V E R Y   L I T T L E   T H I N G   I S   G O I N G   T O   B E   A L R I G H T.

band of my heart


What's going on?

Jag kan knappt förstå att jag skriver detta.. men jag är back on track (i alla fall just nu)! Jag ger bloggandet ett försök till, efter en två års paus.. Vi får se vad som händer härnäst!

varför vill du riva ner mitt stängsel?


true story bro