Redo för Valborg

Nu har jag, Sofia och Fanny gått crazy på Coop och handlat ihop allt som behövs till middagen ikväll (vi satsar stort och kör på trerätters!). Hoppas alla får en härlig Valborg!

 


Here comes the sun

Solig dag = glad tjej. Nu ska detta firas med en springtur och sedan ska jag med Hanna och inhandla present till bästa Louise som fyllde för evigheter sen och som ska ha sin fest nästa helg! x


It's Friday, I'm in love

Nu är det äntligen helg igen + en liten långhelg på det! Som jag har längtat. Har känt mig väldigt stressad på sistone över allt som har med skolan att göra, men nu börjar det lugna ner sig. 47 dagar kvar.
Min fredag startade rätt dåligt med en icke-fungerande dator och extrem trötthet, men slutade perfekt med sommarväder + overload av Ben & Jerry's.

Fynd från NYC

Precis som rubriken säger så är detta två av de bästa köpen jag gjorde i New York, och båda är köpa på Urban Outfitters vid Broadway. Butiken på Biblioteksgatan här hemma är jättecool, men Broadwaybutiken var helt fantastisk. Om jag hade kunnat skulle jag köpt allt! (no lie) ♥

 

Nu får det gärna bli sommar så fort som möjligt så jag kan ha på mig dessa! Vädret i dag var ju +++++, nu får vi bara hoppas att det håller i sig.


Tisdag kväll

 

Dagen har varit helt okej - nationella gick bra, och på fokustiden fick vi vara ute i skogen för att lära oss lite om allemansrätten m.m. Just nu sitter jag och lyssnar på ONO och har pluggat lite grann, snacka om seg kväll.


Nu är jag däremot supertrött, så jag ska nog gå och lägga mig för jag behöver verkligen mer sömn! Har inte sovit ordentligt på flera veckor känns det som. 


Veckan i bilder


Några bilder från veckan, alla från mobilen.


Veckan har varit bra förutom att jag varit sjuk, men det gick över rätt fort. Är fortfarande lite förkyld och hostar, men det är inte så farligt jämfört med hur det var en vecka sen! I onsdags fyllde fina Sara 17 år, grattis igen tjejen! Och I fredags firade vi att lilla Hannis fyllt 17, och då samlades ett gäng tjejer hemma hos henne för att äta pannkakstårta och bara umgås, så härligt! Igår var det Fannys tur att fylla 17, grattis igen finis!

I dag skulle jag gymmat, men min partner in crime har blivit sjuk så det blev inget av det. Funderar på att gå ut och springa senare så att jag får någon träning gjord idag, har ju faktiskt inte gymmat på tre (!) veckor nu. Nu borde jag också ta itu med lite plugg, vill vara helt pluggfri nu när nationella startar nästa vecka, hjälp..


Birthday girl

Grattis till min underbaraste Hannis, du är bäst och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. ♥

 


I'm not a robot but I feel like one

Tumblr_m2qo9axefn1r0i9t4o1_500_large
-
239_large_198664557_large
-
Tumblr_lzlhairsnd1qcaxspo1_500_large

B as in BORING

ph: me


Jag och bloggen fungerar inte så bra ihop just nu. Men nu när jag ändå är sjuk kan jag passa på att slänga ihop ett inlägg. New York var helt fantastiskt! Vi bodde precis vid Madison Square Garden och mitt i all action, bättre läge får man leta efter! Allting var underbart - människorna, skyskraporna, maten (okej, det var gott i början men nu efter en vecka vill jag inte se snabbmat igen), allting helt enkelt. Jag ville inte åka därifrån, och jag kommer definitivt att återvända någon gång. Jag måste skriva ett enskilt inlägg om allting, men det blir nog senare.

När jag kom hem då tidigt i fredags mådde jag lite sådär, och har sedan det varit extremt förkyld. I dag är det andra dagen jag är borta från skolan, sammanlagt har jag varit sjuk i fem dagar. Så irriterande! Men jag är på bättringsvägen, så jag får nog släpa mig till skolan i morgon för jag kan inte missa mer!