Concrete jungle where dreams are made of


It's Friday I'm in love

Har umgåtts med några underbara människor ikväll och bara tagit det lugnt, precis vad jag behövde efter en stressig vecka. Tack tjejer, ni är bäst! <3

Wednesday

 

Dagen kändes extremt lång idag, även fast vi slutade kvart i tre. Jag har börjat känna mig riktigt trött igen, senast jag kände så var innan jullovet och då var jag helt slut efter alla prov och läxor. Terminen har ju knappt börjat känns det som.. Men nu är det inte långt kvar till sportlovet, tagga!

 

Nu till något roligare: I skolan idag togs det upp att om det finns tillräckligt många intresserade, kan skolan ordna så att vi får åka till Romme under friluftsdagen och åka skidor! Jag håller tummarna att vi får det, för skidor är det bästa som finns. Om det inte blir av får jag samla ihop tjejerna och åka upp dit under lovet!


I wanna hold your heart in both hands


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Älska lördagar! Men något som jag inte älskade var att vakna upp vid 7 i morse och få panik för jag trodde att jag försovit mig, och det tog en stund innan jag insåg att det var lördag...

Nu ska jag med familjen och kusinerna till farmor för att fira hennes födelsedag (grattis älskade farmor!) och sedan blir det förhoppningsvis bio med tjejerna!

21/1


L-I-F-E-G-O-E-S-O-N

Wow, här var det ett tag sen man var. Mycket har hänt under lovet vilket gjort att jag inte haft tid att skriva, och mest också för att jag inte orkat... Jag har bland annat firat nyår, umgåtts med de bästa och sovit alldeles för länge + en terminsstart på det. Nu ska jag försöka komma igång igen, och har dessutom äntligen fixat till en okej design vilket gör det lite roligare att blogga.

I dag var en rätt lång dag, men jag är glad ändå eftersom det inte finns några läxor (!!!) kvar att göra! Efter skolan träffade jag Hannis som jag saknat så, och vi bakade kladdkaka som blev liite fail haha! Vi är alltid lika skillade i köket, vi två. Jag kunde inte spenderat min eftermiddag på ett bättre sätt för att fira att jag inte behöver sitta och plugga, för en gångs skull, woho!

Out with the old, in with the new