Min dag i en bild

 


00.30You are my one and only


Såg precis att någon postade videon på facebook, och då kom jag på att jag helt glömt att skriva om den! Small Bump är en sån känsloladdad låt och jag var orolig för att videon inte skulle göra låten rättvisa, men Ed lyckas alltid. Det är bara han som kan göra en video som består av honom sittandes i en stol, och ändå lyckas få mig att gråta floder.

Har lyssnat på Ed sen förra året och jag är så himla glad att han äntligen börjar få den uppmärksamhet han förtjänar. Han är en fantastisk musiker och en underbar person, och alla borde lyssna på hans musik.

Nobody puts Baby in a corner

Har precis varit och sett på Dirty Dancing på Chinateatern tillsammans med Hanna och största delen av hennes familj, en present som hon fick när hon fyllde år och åh den var himla bra. Alla danser var så fantastiska, hela casten var så duktiga och de fick mig att önska att jag kunde dansa.

Vilket perfekt sätt att spendera en söndag! (nu är det dags för läxor, blää)

Äntligen fredag igen

 

Knäppte en bild när jag stod och väntade på bussen i eftermiddags. (bloggen är bara fylld med instagrambilder, sorry about that) Dagen var så härlig, två lektioner var inställda = sovmorgon till halv 1 + endast två lektioner. Har nog aldrig börjat så sent någonsin! Nu sitter jag här hemma och har ätit och ska nu förhoppningsvis hitta på något med min kära Hannis. x

 


Where did I go wrong, I lost a friend

The Fray - How To Save A Life (Live from Webster Hall)

-

Obligatoriskt gud-vad-härligt-med-fredag-inlägg på gång! Även fast man haft långhelg har det varit massor att göra. Har hunnit skriva engelska nationella igår och haft två redovisningar idag, först SV nationella-talet och sen naturredovisning. Kan lätt säga att den sistnämnda redovisningen gick så mycket bättre än den första... oh well.

Nu sitter jag här och skriver det sista på en debattartikel som har deadline idag, och sen är jag fri! (förutom att jag måste plugga som en galning nu i helgen inför både sam- och historiaprov, men vi kan ignorera det just nu)

för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Tumblr_m1qe9adgva1qaxmg0o1_500_large