We were born to die

 
Fick reda på i dag att bästa Lana Del Rey kommer till Stockholm i april för en konsert och å h vad jag vill se henne. 
 
Vad har annars hänt? Höstlovet har varit riktigt efterlängtat så jag har spenderat dagarna med att sova ut, träffa fina vänner + firat halloween några dagar tidigare hos Louise med massa saknade tjejer, vilket var superkul. Hoppas att alla får en fin sista oktober! xx

Torka aldrig tårar utan handskar

 
 
 

Bye autumn

Nu snöar det här, vilken chock! Känner mig lite kluven här - visst älskar jag snö och vinter, men samtidigt älskar jag hösten minst lika mycket och den får inte vara slut redan.


Sitter för övrigt nu i sängen och ska precis titta på del 1 av Torka inga tårar utan handskar. Har bara hört bra recensioner + lovat Annelie att jag ska se den innan det är för sent, så nu är det dags!


Söndagsmusik

(själva sången börjar vid 3.33)
 
Så fantastiskt bra, och med tanke på hur annorlunda orginalet är, så är detta bevis på riktig talang.

We don't sleep when the sun goes downHeartbeat slowing down

 
Gårdagen var härlig, träffade på på två fina tjejer under dagen - Bella på morgonbussen och Sara på kvällsbussen! Alltid lika roligt, speciellt när man knappt hinner ses längre pga skolan. Spenderade sen kvällen med bästis, och vi tog ungefär tusen smickrande bilder på photobooth. Här ovan är en av de mer "normala" bilderna, haha.
 
Vi såg också på LOL, en film som jag velat se rätt länge men aldrig orkat. Den var helt okej faktiskt, satt dock mest och stirrade på Douglas Booth filmen igenom men det var bara trevligt det! (så. snygg. herregud.)

When we were lost

 
frism:

abb3-y:

welcome to my paradise. 

Reblogged via Stumblr
 
 
 
 
fallen-for-fashion:

Aurora S ©
  
Alla bilder är från tumblr. Idag har jag haft en mycket efterlängtad studiedag där jag fått lite plugg gjort, men mest sovit ut (så sköönt). Taggar till nästa vecka då det är ännu en studiedag + en efterlängtad klipptid på tisdag. Vet inte riktigt vad jag vill göra än, men något nytt ska det bli! nu ska jag: förbereda mig inför bokprov och sen sova. ♡
 
ps. insåg att bloggen fyllde fem (!) år för några dagar sen. tänk vad tiden går!
 

I will wait for you

 
Just nu sitter jag i sängen och försöker mentalt förbereda mig inför morgondagen, vilket går lite sådär eftersom det känns som om jag håller på att bli sjuk, usch. Men snart är det höstlov, pepp! Avslutar kvällen med bästa Mumford & Sons. Deras senaste album Babel har varit på repeat den senaste tiden, och alla låtar är fantastiska (som alltid). <3

Haunted by your future, haunted by your past

 
 
 
 I work as a specialized assassin, in an outfit called the Loopers. When my organization from the future wants someone to die, they zap them back to me and I eliminate the target from the future. The only rule is: never let your target escape... even if your target is you. 
 
Såg Looper igår med Bella, Fanny och Sofia och gud vad bra den var. Älskar Joseph Gordon-Lewitt för han är en så bra skådespelare, och storyn var riktigt, riktigt bra. Rekommenderar den till alla!

21:59

'

I dag var en härlig dag, trots regn och allmänt tråkigt väder.

 

Hade en rolig svenskalektion där jag och Amalie slutförde vår svenskauppgift med världens bästa GoAnimate som jag inte kan sluta skratta åt, om vi inte får högsta betyg så vet jag inte vad jag gör! Skoldagen avslutades med att vi gick till Pressbyrån och köpte kanelbullar som var  goda (ni vet inte hur taggad jag varit på denna dag). Sen när jag kom hem hade bästa mamma också bakat kanelbullar, så i dag har det blivit overload med bullar. No regrets!


waiting on the gold rush

  
                                                                                                                                                    bild: fotad av mig
 
just nu vill jag: få höstlov, köpa nya mysiga koftor och tröjor, dansa runt i höstlöven, fotografera massor, dricka te (detta är ett genombrott för mig, jag som inte ens dricker te), ha filmmaraton med mina finaste vänner, l ä s a, slutföra mitt fotoprojekt som går ut på att fylla hela min garderobsdörr med bilder, gå på konserter, dricka varm choklad, sitta framför brasan, gå på bio, börja övningsköra och bara vara. bara tre veckor kvar nu.
 
Ed Sheeran - Gold Rush