tuesday wednesday break my heart

bra kombination: fruktsallad och One Day som jag fick av Fanny i julas som jag äntligen har tid till att läsa.

Tisdagar är så bra, har bara tre lektioner som alla är helt chill så dagen gick väldigt fort. Veckan började väldigt bra igår förresten, med en halvdag + inställd journalistik som gjorde att jag kunde åka direkt till Hannis efter skolan. Väl där lyssnade jag på hennes gitarrspelande (tjejen är en naturbegåvning alltså) och så tittade vi på gossip girl eftersom Hanna köpt alla säsonger. Vi såg två avsnitt av säsong 1, och jag kunde inte sluta skratta över hur små alla såg ut, speciellt Nate och Chuck haha. Det var så länge sen jag tittade på gg, men nu tror jag faktiskt jag ska börja med det igen! + alla de andra 10000 serier jag lovat att jag ska börja följa, såklart.


we are the reckless, we are the wild youth

 
Veckan kändes lång trots en sjukdag hemma. Älskade släkten åkte till varmare breddgrader på måndagsmorgonen (), skoluppgifterna staplade sig på varandra och motivationen fanns inte riktigt där. Men till slut kom den efterlängtade solen fram och gjorde veckan tusen gånger bättre. I dag ska jag träffa mina fina tjejer som jag inte sett på evigheter och slappna av, något som jag vart lite dålig på den senaste tiden. på instagram är jag betydligt mer aktiv än här just nu, kika in där vetja!

You're not easy to forget

 
Surfar runt lite på Urban Outfitters online och hittar massa fina saker jag skulle vilja ha när det är dags att flytta ut (allt fick inte ens plats här, det var för mycket saker haha). Visst är det ett tag kvar tills det är aktuellt, men det är alltid lika kul att titta runt. Insåg förresten idag att det är mindre än 200 dagar tills jag blir 18. var tog åren vägen liksom?!

We can dance like there is no tomorrow

                                
från min instagram.
 
Nitton dagar (!!!) har gått av 2013 so far, och mycket har hänt. Bästa släkten från Australien är här, och vi har haft så kul tillsammans med bland annat filmkvällar, cupcakebak, matlagning, kortspel och afternoon tea. Eftersom vi alltid träffats regelbundet sen jag och min syster och kusinerna var små så känns det så himla konstigt att de nu har bott på andra sidan jordklotet i fem år. Nästa gång är det vi som åker dit, no doubt. Trots att jag bara varit där en gång så känns det som ett andra hem, konstigt nog. Uttrycket home is where your heart is stämmer in väldigt bra här I guess.
 
Jag ska bli bättre på att blogga, jag lovar. Men just nu vill jag njuta av livet, eftersom det är så himla bra just nu.