collecting sunlight

 
// I dag är en högtidlig dag då bästa moster fyller år, grattis igen! ♡
 
Är så trött på snö och minusgrader, så nu får det gärna bli vår tycker jag! bilden ovanför är från en dag i maj 2010 (har fastnat för bildredigering igen förresten, önskar att jag hade photoshop men gimp fungerar faktiskt bra nu när jag lärt mig hur allt fungerar). kvällens planer är att träffa bästa gänget och ha filmkväll, can't wait ☼

long time no see

 
Några saker som hänt senast...
  • Har haft studiedag torsdag + fredag ♡ tack skolan, mycket uppskattat. 
  • Såg Silver Linings Playbook aka Du gör mig galen med Amalie och Malin i onsdags, som var SÅ bra! jag gillade mixen av humor och allvar, såna filmer är de bästa! hade en sån härlig dag + kväll. 
  • Har suttit och filat på en ansökan till sommarjobb som hade deadlinen nu vid midnatt. Känner mig rätt onöjd (the perks of being a perfectionist), men jag håller tummarna för att jag blir kallad till intervju.
  • Sörjt över faktumet att jag inte kommer kunna se Lana i april, men det blir fler gånger. lyssnar på Hit & Run just nu förresten, sån bra låt.
  • Har även sett en video föreställandes några av mina lärare + rektor dansandes till Harlem Shake. (???)
  • och nu inser jag hur mycket klockan är så nu måste jag sova!

re: stacks

 
Varför händer detta varje gång?
dvs att jag tänker "nu har det gått för lång tid sen jag bloggade - nu lovar jag att bli aktiv". man borde ju ha lärt mig vid det här laget att det aldrig fungerar, så nu ska jag inte säga något sådant. I vilket fall: hej. livet är bra. Skolan har börjat igen efter ett mycket efterlängtat lov (som spenderades med vännerna och även lite för mycket onyttigheter - gymmet here I come) och det känns inte så lockande att börja plugga igen, men jag peppar genom att tänka att det snart är påsklov haha. Det känns som om jag bara svamlar på här, men meningen med detta var i alla fall att säga: hej, jag lever och all is well! (det här inlägget kändes betydligt mindre tråkigt när jag skrev det, förlåt)