London callingLondon dag 3. Har det så bra här, inte så förvånande men ja. Fint väder, god mat (och lite shopping också då, hehe). Kan det bli bättre?

9 / OCTOBER

 
Hösten smyger sig på, och det är på tiden tycker jag. Känner mig dock extra avundsjuk på mamma och mormor som åkte till Rom idag och speciellt  avundsjuk är jag på Mandie + kusinerna som har det bra i Australien, där det börjar gå mot sommar. Vill också åka iväg!
 
Jag har hunnit med en hel del de senaste två veckorna - höjdpunkterna var bland annat att jag fixat barnvaktsjobb, besökt Stockholms universitet och lärt mig lite mer om hur det är att studera på universitetet, firat Kanelbullens dag (genom att kuta till Pressbyrån med Amalie och köpa bullar under sista rasten), stått modell för Hannas fotouppgift (lite läskigt, men roligt), haft en härlig kväll i stan med Bella och äntligen fått prata med syrran via telefon, vilket jag inte gjort alls sen hon åkte då vi endast smsar pga dumma tidszoner. Det hela resulterade i ett samtal på en timme där vi gick igenom allt som hänt sen senast + lite mer. Det känns helkonstigt att hon är på andra sidan jorden och jag saknar henne, men hon är glad och har det bra vilket är det bästa!
 
 
PS. Vill också påminna om att oktober är månaden då Cancerfonden genomför sin Rosa Bandet-kampanj för att sprida kunskap om bröstcancer samt få andra att engagera sig i kampen mot bröstcancer. Köp gärna rosa bandet som finns på ICA, Apoteket och Lindex - det kostar 25 kr varav 23,50 kr går till cancerforskning. De pengar som samlas in under oktober månad går till cancerforskning, grundforskning, kunskapsspridning och opinionsarbete. Läs mer om kampanjen på Cancerfondens hemsida här. Jag avslutar med ett litet citat som finaste mamma brukar säga: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. ♥