RunawayKontraster. #fotografenjulia
 
Helgen (och mars) börjar gå mot sitt slut, kan inte förstå hur tiden går så jäkla fort för jag hinner verkligen inte med. Har haft det bra i vilket fall - igår var Bella, Hanna och Fanny hemma hos mig och så körde vi Earth Hour (alltid lika kul att ha gänget samlat), och idag har jag skickat in sommarjobbsansökningar och promenerat i spåret.
 
Det börjar dra ihop sig nu till studenten, och ena sekunden känns det jätteroligt för att i nästa stund bytas ut mot ren panik. Men trots allt det så börjar det kännas lite bättre - för även om jag inte är helt hundra på vad jag ska göra så börjar jag åtminstonde lista ut vissa saker och ting. Vad jag försöker säga med allt detta är väl att man inte ska stressa i onödan för vi har tid. Vare sig det gäller framtidsplaner eller något helt annat så kommer det alltid lösa sig.
 
worrying doesn't stop the bad things from happening,
it just keeps you from enjoying the good.

Live a little.

 
En ledig dag förlåt studiedag ska utnyttjas, så det blev en tur in till stan på egen hand. Och det var toppen - fint väder (speciellt nu när snön som gjorde en inte så uppskattad comeback har försvunnit) och jag hittade äntligen något att ha på mig på en kommande studentskiva nu i helgen.
 
Känslan av att inte ha slösat bort en hel dag (som brukar vara det klassiska när jag har studiedag) är fantastisk. Imorgon blir det iväg till Uppsala för Hannis tävling, heja heja!!!