I'm alive!

Wow, vad tiden går! och vad #classicJulia av mig att inleda ett inlägg sådär, haha. Mitt blogging game är inte så strong, och plötsligt så tänkte jag på bloggen och ba "åh nej, inte igen". Det är ju bara femhundrande gången jag bryter löftet om att blogga regelbundet, så jag borde ju bara acceptera det vid det här laget!
 
Föga förvånande så har mycket hänt sen senast. Jag hade världens bästa jul (oj vad konstigt det känns att skriva om julen när det är mars??? men anyway) då fina aussie-familjen var på besök och vi hade det så himla kul. Trots ålderskillnader så fungerar vi kusiner så bra ihop! Då kussarna inte upplevt en riktig vinter sen senast de var här blev det mycket pulkaåkning, snögubbsbygge och snöbollskrig då snön verkligen vräkte ner under nästan hela tiden de var här. När det var dags att säga hejdå kändes det extra svårt, men jag lovade att det inte kommer gå så lång tid tills vi ses igen - och eftersom jag är den enda i familjen som bara hälsat på i Australien 1 gång medan mamma, pappa och Mandy varit där 2 ggr så är det ju inte mer än rätt att jag hälsar på snart, eller hur? ;)
 
Jag läste även klart min kurs i Pedagogik A i slutet av januari vilket var lite tråkigt då jag trivdes så bra i Uppsala (I'll be back ♥) men också lite skönt då jag ändå kände att skoltröttheten höll sig påmind vilket försvårade saker och ting ibland. Jag ångrar absolut inte att jag hoppade på kursen direkt efter studenten då jag lärt mig jättemycket om bland annat universitetslivet, och det kommer definitivt hjälpa mig i framtiden när jag tar upp pluggandet igen! Min sista gruppuppgift i den avslutande delkursen gick verkligen toppenbra, och vi fick högsta betyg vilket kändes SÅ HÄRLIGT! (tackar Cissi för allt pep-talk inför den muntliga presentationen som gick så bra - så all cred till dig!)
 
Och livet nu då? Sen mitten av februari jobbar jag på förskola vilket är superkul, jag tar tag i körkortet efter bostavligen å r (nu ska det äntligen börja hända grejer, jag lovar!) + smider planer inför framtiden. Är så sjukt taggad på vad framtiden har att erbjuda, och jag lovar att hålla bloggen uppdaterad, for real. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡